Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Laosz

Eladó ingatlan Laoszban

Laosz egy olyan délkelet-ázsiai ország, amelyet átlép a Mekong-folyó, és sziklás területéről, francia gyarmati építészetéről, hegyekben lévő törzsi településekről és buddhista kolostorokról híres. Vientiane a főváros, és itt helyezkedik el a Luang emlékműve, ahol az ereklye tartalmazza azt, amit Buddha szegycsontjának tartanak. Északon Kínával, keletre Vietnamgal, délen Kambodzsával, nyugaton Thaifölddel és északnyugatra Burmával határos.

Sok változás történt az országban, sok pozitív. A külső beruházások láthatóan javítják az életszínvonalat, és a kormány halad az infrastruktúra fejlesztésében.

Az ingatlanárak és a megélhetési költségek Laoszban nagyon alacsonyak. A lakások árai Vientiane-ban 1000 USD és 4000 USD között változnak.

Noha a külföldieknek nem szabad földterületet birtokolni Laoszban, a Kínából, Vietnamból és Thaiföldről származó külföldi befektetők száma az utóbbi években folyamatosan növekszik.

Laosz emberei mindössze 40% -át képviselik azon vásárlóknak, akik érdeklődnek a Laoszban eladó ingatlanok vásárlása iránt, a többi külföldiek, talán 20% -a kínai, 10% -a koreai, vietnami és nyugati.

Most Vientiane és a 12 gazdasági zóna éppen egy őrületbe kerül, amelyet az ország harmincéves gazdasági növekedése és a külföldi befektetések gyors növekedése támogat.

Az épületek többsége a kormány által bevezetett gazdasági övezetekben helyezkedik el, hogy vonzza mind a helyi, mind a külföldi befektetőket. Például a speciális gazdasági övezetben, amelyben a LuangMarsch 18 társasház tornyok épülnek építés alatt. Két másik 45 emeletes társasházat építenek Thakhek adott gazdasági övezetében a ThakhaekDreamworldCity projekt részeként.

A Laoszban értékesíthető ingatlanok iránti kereslet várhatóan tovább fog növekedni az elkövetkező néhány évben, erős gazdasági növekedés és a közvetlen külföldi befektetések folyamatos áramlása mellett az országba

  •  
    Mozgás Laoszba. Expatria és Laoszban él

        Vannak olyan célok, amelyeket a priori elvetnek, mert kevéssé ismertek, vagy egyszerűen a megfelelő információk hiánya miatt. Nos, mi Realigro-ban vagyunk itt. Ahogyan mostanáig megértettük, mindig szeretnénk az olvasóinknak lehetőséget biztosítani arra, hogy megismerjék és megtalálják a k ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 5177

Eladás Három hálószobás lakás, Laosz, Vientiane Capital, Vientiane, center

15,561,916.00HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

150 m²
Befejezési év: 2010. Ár: 36200 eurótól. Négyzet méter: 36,2-150. Igazán paradicsoma 240 különböző stílusú és különböző méretű stúdiók, lakások és pent...
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB